2017

Barátom

Alkohol: 13 %

A friss, illatos szürkebarát stílus gazdagodik a komplexebb stílusú hordófűszerekkel.

Barátom

PINOTkkió

Alkohol: 11 %

A PINOTkkió borunk, ahogy a nevében is utaltunk rá Pinot blanc  szőlőből készült. Más néven Fehér burgundi.

PINOTkkió

Becce BLANC

Alkohol: 13 %

100% sauvignon blanc a Becce-hegyről. Innen származik a neve is. Friss, üde tételünk színe halvány sárga, zöldes árnyalatokkal, illatában uralkodó az egres, mellette még érezhető egy pici bodza.

Becce BLANC

ROZÉ és kész

Alkohol: 11,5 %

Ahogy a neve is mondja, ez egy könnyű, nyári bor, nem is akar több lenni annál, ő egy Rozé és kész. Zweigelt és Kékfrankos házasítás.

ROZÉ és kész

Bubi

Alkohol: 11 %

A 2017-os Bubi egy egyedi, száraz gyöngyözőbor. Friss, illatos cuvée 50% Sauvignon Blancból és 50% Juhfark.

Bubi
2016

Botrytis – Sárgamuskotály

Alkohol: 13,5 %

Színében szalmasárga, illatában intenzív akácvirág, aszalt gyümölcsök és a botrytis-es jegyek adnak különleges jelleget a bornak. Ízében az aszalt barack és a menta keveredik.

Botrytis - Sárgamuskotály

Olaszrizling

Alkohol: 11,5 %

Világos sárga szín, zöldes reflexekkel; illata mint egy mezei virág csokor. Ízében szépen integrálódott zöld alma és citrus jegyek.

Olaszrizling

Juhfark

Alkohol: 13,5 %

Ősi magyar szőlő fajta, meszes talajon termett egyedi bora, ásványos aromákban bővelkedik. Érdekesség, hogy csak különleges években készítjük el fajtatisztán, és 2016. év ilyen év volt.

Juhfark
2015

Bársony

Alkohol: 12,5 %

A Szent Balázs hegyen telepített Cabernet Franc szőlőnk első, bemutatkozó évjárata a 2015-ös. Büszkék vagyunk rá, hogy ebben az évben kiváló minőséget produkált.

Bársony

Összhang

Alkohol: 13,5 %

Az Összhang tételünk Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc házasítás a Balaton-felvidékről, déli kitettségű, mészköves talajról.

Összhang

Gálickő

Alkohol: 12 %

Gálickő borunkban találkoznak a klasszikus Sauvignon Blanc karakterű illatok és ízek, mint például az egres és a trópusi gyümölcs.

Gálickő

Chardonnay Battonage

Alkohol: 12,5 %

Sajátos ásványosságát válogatott dűlők meszes, agyagos talaja, eleganciáját, kellemes savait a meleg mikroklíma alakította. Túlérett körte, trópusi gyümölcsök illata jellemzi, megjelenik a vajasság és a vaníliás jegyek hosszú lecsengése.

Chardonnay Battonage

7 Hold

Alkohol: 13 %

7 Hold borunk 100% olaszrizlingből készült, saválló acéltartályban erjesztettük, majd 5hl-es első és másodtöltésű zempléni tölgyfahordókban érleltük 7 hónapot, többszöri finomseprő felkeveréssel.

7 Hold
2013
2012

Cabernet Sauvignon Reserve

Alkohol: 14,5 %

Kézzel válogatott, erősen terméskorlátozott szőlőből készült, ami a Becce-hegy legjobb dűlőjéből származik. Mélybordó színű vörösbor, rendkívül összetett illat és ízvilággal.

Cabernet Sauvignon Reserve

Dörgicse Birtokbor

Alkohol: 13 %

Különböző hordós és reduktív tételek válogatásával készült birtokborunk, hűen tükrözi Pincészetünk filozófiáját és a dörgicsei terroirt.

Dörgicse Birtokbor