Nyitva vagyunk a hosszú hétvégén is!

2018 április 26.

Végre beindult a szezon! Lehet már kapni friss spárgát és epret, úgyhogy mi is beindultunk, és igazi tavaszi újdonságokkal készülünk Nektek. A mi kedvencünk a pirított kacsamáj almakompóttal és spárgás muffinnal. Ami után egy epres túrótorta, remek választás. Nektek melyik a kedvencetek? Várunk Benneteket az egész hosszú hétvégén, péntektől kedd estig dörgicsei éttermünkben!
Asztalfoglalás: +3687444379

Előételek
Padlizsánkrém
Sajt tatár
Kacsamáj pástétom
Humusz

Levesek
Palócgulyás
Eperkrémleves joghurthabbal
Spárgakrémleves kecskesajttal

Főételek
Konfitált tárja zöldséges bulgursalátával
Csirkemell roston spárgasalival
Kacsacomb grillezett polentával és almachutnay-val
Marhapofapörkölt sztrapacskával
Grillezett sajtok (tehén vagy kecskesajt) salátával
Pirított kacsamáj almakompóttal, spárgás muffinnal

Desszertek
Tiramisu pohárkrém
Epres túrótorta

Pántlika Pincészet fényképe.