Farsangi álarcos borkóstoló a Pántlikánál

2018 január 31.

Megtalálod a hozzád illőt? Még akkor is, ha álarcban van? 2018. február 10-én kiderülhet a Pántlika Pincészet farsangi sétáló kóstolóján.
Sőt, ha megtaláltad, haza is viheted, hiszen aki az 5 tételes vakteszten 3 tételt eltalál, egy palack 2017-es Pinotkkió-t kap ajándékba!
Gyere el 2018. 02. 10-én Dörgicsére egy jó hangulatú farsangi borkóstolásra, és búcsúztasd velünk a telet! A kóstoló után pedig vacsorázz nálunk, és válassz egyet-egyet fogásaink közül!

Ár: 10.400 Ft/fő

Az ár tartalmazza a borkóstoló és a négyfogásos vacsora árát. A vacsora során válassz minden fogásból egyet, azaz egy előételt, egy levest, egy főételt és egy desszertet.

Menü ajánlatunk:
Előétel
Hortobágyi húsos palacsinta

Levesek
Tárkonyos burgonyaleves buggyantott tojással
Csángó gulyásleves

Főételek
Klasszikus tepsis kacsacomb tört burgonyával és káposztával
Szarvaspörkölt túrós sült puliszkával
Fűszeres lazacfilé tejszínes-spenótos burgonyával

Desszertek
Madártej tojáslikőrrel pirított mandulával
Farsangi fánk házi lekvárral (barack, szilva, narancs)

Ha vonattal vagy busszal érkeznétek, elég Balatonakaliig utaznotok, és értetek megyünk! Igény esetén Balatonfüredről Dörgicsére, majd az este végén vissza Balatonfüredre transzfert szervezünk. Szállás foglalásban is tudunk Nektek segíteni!

További információ és jelentkezés a +36706363967-es telefonszámon, a pantlikamarketing@gmail.com e-mail címen!

Kérünk Benneteket, hogy a részvételi díjat a rendezvény előtt juttassátok el hozzánk vagy utaljátok el bankszámlaszámunkra, legkésőbb február 8-ig! Csak annak tudjuk a helyét garantálni, akitől megérkezett hozzánk a részvételi díj!
Az eseményt min. 10 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani!