Újbor kóstoló a pincészetnél

2017 november 17.

Kedves Pántlika barátok!
Örömmel hívunk meg Benneteket Márton havi sétálókóstolónkra Dörgicsére! A kóstoló során 5 olyan bort mutatunk be Nektek, amelyek idén novemberben kerülnek forgalomba, így első kézből tudjátok megkóstolni őket.
Lesznek köztük 2017-es friss borok, hordóban érlelt fehér és vörös borok 2015-ből.
A kóstoló ára: 3900 Ft
Ami tartalmazza az 5 bor kóstolósát, a vizet és pogácsát.
Jelentkezés a +3687444379-es vagy a +36306363967-es telefonszámon!
A kóstoló után maradjatok nálunk, és vacsorázzatok éttermünkben!

Bor és csoki kóstoló a Borházban Budapesten

2017 november 17.

Figyelmetekbe ajánljuk jövő hét csütörtöki rendezvényünket, ahol különleges bor és csoki párosításokat tudtok megkóstolni! A csokikat a Süß – Édes Élet hozza nekünk, mi pedig a hozzájuk ízben legjobban illő borokat töltjük poharaitokba! Készüljetek a nemmindennapi ízélményekre!

Márton Napi libamenü a Porta Éttermünkben

2017 november 7.

Nem múlhat el Márton Nap libamenü nélkül! Gyertek el dörgicsei éttermünkbe, foglaljatok asztalt, és kóstoljátok meg libás finomságainkat!

Asztalfoglalás: +3687444379

Előételek, levesek
Libatepertő lilahagymával
Kacsamájpástétom pirított kaláccsal
Libaleves pászkagombóccal
Kapros libazúzaleves

Főételek
Ludaskása gazdagon
Töltött libanyak ricsettel
Sült libacomb almás-pezsgős lilakáposztával vagy káposztás cvekedlivel birsalma chutney-val

Desszertek
Lúdlábtorta pohárban
Zserbógolyó

Várunk Benneteket szeretettel Dörgicsén!

Pántlika a Márton napi Borfesztiválon a Gellértben

2017 november 3.

Nemcsak Dörgicsén, az éttermünkben készülünk a Márton napra, hanem azokra is gondolunk, akik Budapesten szeretnék megkóstolni borainkat. Mi is ott leszünk jövő hét pénteken és szombaton a 7. Márton napi Borfesztiválon a Gellért Hotelben! Gyertek el, kóstoljátok meg újdonságainkat!

Itt és must – Bor és mustkóstoló a pincészetben

2017 szeptember 27.

Örömmel tudatjuk minden kedves Pántlika borkedvelő barátunkkal és ismerősünkkel, hogy október 14-én 14:30-as kezdettel bor- és must kóstolót tartunk a pincészetünknél, Dörgicsén.

A program: pincevezetéssel egybekötött hat-hat tételes bor és must kóstolás. A zenét DjErnôPiaf válogatja a legjobb blues, jazz, swing klasszikusokból.

Belépő: 4400 Ft/fő

Az ár tartalmazza a borokat, a mustokat és a kóstolóhoz borkorcsolyát. A kóstoló után vacsorázzatok éttermünkben, válasszatok aktuális ajánlatukból!

Ha vonattal vagy busszal érkeznétek, elég Balatonakaliig utaznotok, és értetek megyünk! Szállás és taxi foglalásban is tudunk Nektek segíteni!

További információ és jelentkezés a +36706363967-es telefonszámon, a pantlikamarketing@gmail.com e-mail címen vagy Dörgicsén a pincészetnél!

Kérünk Benneteket, hogy a részvételi díjat a rendezvény előtt juttassátok el hozzánk vagy utaljátok el banszámlaszámunkra, legkésőbb október 13-áig! Csak annak tudjuk a helyét garantálni, akitől megérkezett hozzánk a részvételi díj!

Módosul éttermünk nyitva tartása

2017 augusztus 28.

Mivel most már visszavonhatatlanul közeledik az ősz, mi is módosítjuk nyitva tartásunkat!
2017.08.28-tól éttermünk hétfőn, kedden és szerdán zárva lesz.
Nyitva tartásunk az alábbira módosul:
Cs-P-Szo: 12-től 22 óráig
V: 12-től 21 óráig
Cím: Dörgicse, Fő u. 67.
Asztalfoglalás: +3687444379
Ne feledjétek Budapesten is megtaláltok minket a Kálvin tér közelében, a Királyi Pál utcai Borházunkban!

Szép hetet Nektek!

 

Pántlika a Győri Bornapokon

2017 augusztus 23.

Idén már 10. alkalommal rendezik meg a Győri Bornapokat! Csütörtöktől velünk is találkozhattok a Dunakapu téren a 39-es standon a Paperdői Borudvar-nak köszönhetően! Nagy választékkal készülünk Nektek, elvisszük a 2016-os reduktív eljárással készült Olaszrizlingünket és Rozénkat, a Vinagora aranyérmes Gálickő Sauvignon Blanc-t 2013-ból, és egyéb hordós fehér borokat, és a néhány hete Borkiválóság elismerésben részesült 2013-as Cabernet Sauvignon-t. Gyertek, kóstoljatok nálunk! 🍷🍾

Beszámoló a Wine’n’Golf-ról

2017 augusztus 23.

Múlt héten mi is ott voltunk a Winelovers Wine’n’Golf rendezvényén, ahol 2016-os Rozénkkal és a közkedvelt Bubi gyöngyözőborunkkal fogadtuk a vendégeket. Lehetőségünk volt nekünk is kipróbálni a golfot egy kétórás tanfolyam keretében a Budapest Highland Golf Club & Academy hozzájárulásával. Megtudtunk, hogy a golfclub 30 hektáros golfpályával rendelkezik. Egyes részein, amit green-nek neveznek, a fű maximális hossza 2,8 mm lehet, és ott naponta nyírják a füvet. Olyan szép volt, hogy első ránézésre nem lehetett eldönteni, hogy az valódi fű vagy műfű.🌱 Gondoltátok volna?
Nézzétek meg az eseményen készült képeket! És jelentkezzetek a Winelovers következő Wine’n’Golf rendezvényére! 🍾😎

Pántlika a Wine’n’Golf-on

2017 augusztus 15.

Mindig is szerettétek volna kipróbálni a golfot, de nem tudtátok hol és hogyan? Most itt a lehetőség pénteken a Wine’n’Golf rendezvényen! A golfoktatással egybekötött borkóstolón lehetőségetek lesz elsajátítani a golfozás alapjait! Majd utána egy svédasztalos vacsora és egy borkóstoló vár Benneteket, közben pedig meg tudjátok beszélni, hogy sikerültek az első ütések.
Mi is ott leszünk, és Pántlika Bubival és Rozéval fogadjuk az érkezőket, hogy az első ütések előtt se maradjatok szomjasak! Még vannak helyek, jelentkezzetek az eseményre!

Borkiválóság lett a 2013-as Cabernet Sauvignon-unk

2017 augusztus 15.

Borkiválóság lett a Cabernet Sauvignon 2013-as borunk! Egy nagyon impozáns helyen, a Vajdahunyad vár Kerengőjében hirdették ki, hogy ebben az évben mely borok kapták meg a Borkiválóság címet. Köszönjük az elismerést a Nemzeti Borkiválóság Programnak! 🎖️🏆🍾🍷