Pántlika Borház Pincekisöprés

2017 május 26.

Szeretnétek borokat tesztelni? Kereskedelmi forgalomban már ritkaságnak számító tételeket kóstolni? Gyertek el a Pántlika Borház Pincekisöprésére, és teszteljük együtt a budapesti Borházunk pincéjében pihenő borokat!
8 tételt mutatunk be Nektek, melyek mindegyike 2010 előtt került palackozásra. Lesz köztük fehér, vörös és édes bor is, amelyek közül egy választott tételt haza is vihettek magatokkal.

Időpont: 2017.június 1. (csütörtök) 17:30

Helyszín: Pántlika Borház, 1053 Budapest, Királyi Pál u. 10.

Részvételi díj: 4200 Ft

További információ: +36704092569

Hitelezői értekezlet

2017 május 18.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az április 4-én meghirdetett hitelezői értekezletre 2017. május 30-án 11 órakor kerítünk sort!

Az értekezlet meghívóját innen tölthetik le: Meghívó Dörgicse Bor Kft. cs.a. egyezésgi tárgyalására

Rizling Tavasz 2017

2017 május 5.


A Balatonfüred-Csopaki borvidék fiatal borászait tömörítő Rizling Generáció az ország első nemzedéki és borvidéki összetartozás alapján szervezett egyesülete. Ettől az évtől a Pántlika újra tagja az egyesületnek.

2017 május 13-án a Rizling Generáció immár második évben rendezi meg Rizling Tavasz elnevezésű sétálókóstolóját. Annak érdekében, hogy a vendégek kizárólag hibátlan minőségű borokkal találkozzanak, az eseményre csak olyan borok kerülnek be, amelyek már előzőleg sikeresen teljesítettek az előkóstoláson.
Idén 20 borásztól lehet több, mint 70 tételt kóstolni, az egyesület nevével ellentétben nemcsak rizlingeket, hanem más kiváló balatoni borokat is.

A sétálókóstoló helyszínéül a Balatonfüreden található Nem Kacsa étterem szolgál, a rendezvény után pedig hajnalig lehet folytatni a borozást a szintén füredi Hello Touristban. A jegyek elővételben már kaphatóak!

További információk az eseményről: https://www.facebook.com/events/418355661854664/

 

Rajta vagyunk a Balatoni Gasztrotérképen!

2017 április 28.

Ettől az évtől minket is megtaláltok a – most már az egész Balatont bemutató – Balatoni Gasztrotérképen! Az első Balatoni Gasztrotérkép két éve jelent meg, akkor még 17 éttermet mutatott be az északi partról. Azzal a szándékkal, hogy megmutassa, hogy nem csak a nyári időszakban érdemes a Balatonra jönni. A térkép a régió kiemelkedő éttermeit, szállásait és pincészeteit ajánlja, ebben az évben már 66 hely vesz részt a kezdeményezésben, köztük mi is. A 2017-es térkép egy sajtótájékoztató keretén belül került bemutatásra, ahol az összes résztvevő bemutatkozhatott! Össze is álltunk gyorsan egy közös képre! 🙂

A térkép megtalálható lesz az összes rajta szereplő vendéglátóhelynél, a MOL Fresh pontjain, és letölthető a http://gasztroterkepek.hu/ oldalról!

 

A VinCE magazinban a Pántlika Rozé 2016

2017 április 21.

3 csillagos értékelést kapott a VinCE magazinól a 2016-os Zweigelt Rozénk! Nagyon örülünk az eredménynek! Köszönjük, hogy bekerülhettünk a magazinba!

Pántlika borvacsora a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban

2017 április 20.

Szeretettel meghívunk Benneteket a május 5-én tartandó borvacsorára, a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyba. A különleges ételsorhoz ötféle borunkat párosítottuk, köztük a Pincészetünk egyik legnagyobb büszkeségét, a Cabernet Sauvignon Reserve 2011 dűlőszelektált borunkat. Várunk Benneteket! Jelentkezzetek a menüsor alatti elérhetőségeken!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Nektek!

2017 április 13.

Porta éttermünk hosszított nyitva tartással, csütörtöktől hétfőig vár Benneteket szeretettel! Gyertek, pihenjetek meg nálunk ebben a napsütéses időben a teraszon!

A Pántlika a III. Kadarklub borkóstolón!

2017 március 31.

Miután 2 borunk is bekerült a Kadarka Bárba –  a Gálickő Sauvignon Blanc 2013 és a Cabernet Sauvignon Reserve 2011 -, mi is bemutatkozhatunk a III. Kadarklub borkóstolón! A rendezvény helyszíne egy impozáns étterem, a Pesti Vigadó étterem lesz. Prémium tételekkel és újdonságokkal is készülünk!

Várunk Benneteket a Tapolca Expo-n!

2017 március 31.

Péntektől vasárnapig várunk Benneteket a Tapolca Expo-n! A vásáron helyi és környékbeli termelők és iparművészek (köztük mi is) hozzák el termékeiket Nektek! Gyertek el, keressetek minket a 23-as standon!

Fehérvári Utazási Kiállítás

2017 március 17.

Mi is ott leszünk március 18-19-ig a Fehérvári Utazási Kiállításon! Gyertek el, kóstoljátok meg borainkat!