2016

Bubi

Alkohol: 12,5 %

A 2016-os Bubi egy egyedi, félszáraz gyöngyözőbor. Friss, illatos cuvée 70% Sauvignon Blancból és 30% kései szüretelésű Sárgamuskotályból.

Bubi

Sauvignon Blanc

Alkohol: 13 %

100% sauvignon blanc. Vibráló zöld növényi jegyek, visszafogott csalán és vágott fű illata, korai fehér húsú gyümölcsök, zöld héjú alma.

Sauvignon Blanc

Pinot Blanc

Alkohol: 11 %

Pinot blanc (Fehér burgundi) tételünk: halvány sárga, élénk savú, ropogós tétel, reduktív tiszta fehér bor. Triászi mészkőn lévő ültetvényünkön jól érzi magát, ami az aromaképzésben mutatkozik meg a legszebben.

Pinot Blanc

Olaszrizling

Alkohol: 11,5 %

Világos sárga szín, zöldes reflexekkel; illata mint egy mezei virág csokor. Ízében szépen integrálódott zöld alma és citrus jegyek.

Olaszrizling

Dörgicsei Rozé

Alkohol: 11 %

Színe élénk rózsaszín, illatában játékosan gyümölcsök, például málnás, cseresznyés jegyek, ízében élénk gyümölcsösség, ribizli és ropogós cseresznye, közepes savakkal, szép egyensúly.

Dörgicsei Rozé

Irsai Olivér

Alkohol: 10 %

Az Irsai Olivérből készült borunk tiszta, tükrös, halvány zöldessárga színű; erőteljesen muskotályos, virágos illatú.

Irsai Olivér
2015

Agyaglik Olaszrizling

Alkohol: 12 %

Pincészetünk egyik zászlós bora a 2015-ös Agyaglik Olaszrizling, ami nem csak dűlő válogatás, hanem hordóválogatás is. A dörgicsei Agyaglik dűlőből származó borunk 100% olaszrizlingből készült, saválló acéltartályban erjesztettük, majd 5hl-es első és másodtöltésű zempléni tölgyfahordókban érleltük 6 hónapot, többszöri finomseprő felkeveréssel.

Agyaglik Olaszrizling

BalatonBor

Alkohol: 12 %

A BalatonBor a balatoni borászok közös olaszrizling márkája, mely az elkészítés módjára és a bor jellegére fogalmaz meg előírásokat. Ennek eredményeképpen biztosak lehetünk abban, hogy bármelyik termelő BalatonBorát választjuk, friss, gyümölcsös, garantált minőségű olaszrizlinget kapunk.

BalatonBor
2014

Pinot Gris

Alkohol: 12 %

Halvány aranysárga színét, friss, ropogós illatát a reduktív eljárásnak és az egész fürtös préselésnek köszönheti. Gyümölcsös virágos illat és ízvilág, amit a maradék szénsav szépen kiemel.

Pinot Gris
2013

Cabernet Sauvignon

Alkohol: 13 %

A Bece hegy Sauvignonja tartályban erjesztve, 16 hónapon át használt barrique hordókban érlelve. Meleg év, magas alkohol, fahéjas-kakaós illat, málna, meggy és szeder. Érett és élénk gyümölcsösség, étcsokoládé és vidám piros bogyósok.

Cabernet Sauvignon

Gálickő

Alkohol: 13 %

Gálickő borunkban találkoznak a klasszikus Sauvignon Blanc karakterű illatok és ízek mint például az egres és a trópusi gyümölcs.

Gálickő
2012

Dörgicse Birtokbor

Alkohol: 13 %

Különböző hordós és reduktív tételek válogatásával készült birtokborunk, hűen tükrözi Pincészetünk filozófiáját és a dörgicsei terroirt.

Dörgicse Birtokbor

Kűvölgy Pinot Gris

Alkohol: 13 %

Gondosan válogatott szőlőből, hordós erjesztéssel készült. Érett gyümölcsös illattal, melyben az aszalt sárgabarack, körte és az ananász is megjelenik. Ízében telt, intenzív aromájú, melyben visszaköszön a tölgyfahordó íze is.

Kűvölgy Pinot Gris
2011

Cabernet Sauvignon Reserve

Alkohol: 15 %

Kézzel válogatott, erősen terméskorlátozott szőlőből készült, ami a Becce-hegy legjobb dűlőjéből származik. Mélybordó színű vörösbor, rendkívül összetett illat és ízvilággal.

Cabernet Sauvignon Reserve